banner388

Paris Saldırısının Zanlısı İade Edildi

Paris'te Meydana Gelen Terör Saldırılarının Zanlısı Fransa'da Yargılanacak

Paris Saldırısının Zanlısı İade Edildi

Paris'te Meydana Gelen Terör Saldırılarının Zanlısı Fransa'da Yargılanacak

27 Nisan 2016 Çarşamba 12:23
Paris Saldırısının Zanlısı İade Edildi
130 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ SALDIRILARIN ZANLISI BELÇİKA'DA YAKALANDI

Fransa'nın başkenti Paris'te, Kasım ayında düzenlenen ve 130 kişinin can verdiği saldırıların zanlısı Salah Abdeslam, yakalanarak tutuklandığı Belçika'dan Fransa'ya iade edildi.
Belçika Federal Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, Paris saldırısının zanlısı Saleh Abdeslam'ın bu sabah Belçika'dan Fransa'ya gönderildiği ve Fransız makamlarına teslim edildiği açıklandı. Paris'teki saldırılardan sonra izini kaybettirmeyi başaran Abdeslam, 126 gün polisten kaçtıktan sonra 18 Mart'ta Brüksel'in Molenbeek semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

ABDESLAM FRANSA'DA YARGILANMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ

Fransız makamları Abdeslam'ın iadesi için hemen harekete geçerek Belçika makamlarına başvurmuştu. Abdeslam ise soruşturma hakkında işbirliği yapacağını açıklayarak Fransa'da yargılanmak istediğini belirtmişti. 
 
 
Son Güncelleme: 28.04.2016 14:33
Anahtar Kelimeler:
OperasyonTerörZanlıIade
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.