banner388

Böyle Torun Düşman Başına!

ABD’de 87 yaşındaki büyükannesini kaçıran, arabasını çalan ve kendisini öldürme planı yapan 17 yaşındaki şahıs ile suç ortağı, yakayı ele verdi.

Böyle Torun Düşman Başına!

ABD’de 87 yaşındaki büyükannesini kaçıran, arabasını çalan ve kendisini öldürme planı yapan 17 yaşındaki şahıs ile suç ortağı, yakayı ele verdi.

16 Mayıs 2016 Pazartesi 19:32
Böyle Torun Düşman Başına!

ABD’nin Washington eyaletinin Kennewick kentinde geçtiğimiz yıl Kasım ayında meydana gelen olayda Dyllan Martin (17) ile arkadaşı Billy Underwood (16), Martin’in 87 yaşındaki büyükannesini kaçırdı. Hazel Abel isimli büyükannesinin evine bir akşam giden Martin ve Underwood, Abel’in elini ve ağzını bağlayarak büyükannesini arabasının bagajına kitledi. Ardından dikkat çekmemek amacıyla aracın farlarını kapatarak evi terk eden iki çocuk, hiç durmadan 320 kilometre yol gitti. Ehliyeti bile olmayan iki çocuk alışveriş için Oregon eyaletindeki bir markette durdukları esnada büyükannenin ellerini çözerek bagajdan çıkmayı başarması ve yardım istemesiyle çocuklar yakalandı. Martin ve Underwood’un alınan ifadelerinde ise otoyolda ıssız bir yerde büyükanneden kurtulmayı planladıklarını itiraf ettiler.

Perşembe günü görülen karar duruşmasında adam kaçırma, hırsızlık ve araç çalmadan suçlu bulunan gençlerden torun Martin’e 9,5 yıl, suç ortağı Underwood’a ise 10,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede konuşan büyükanne Abel, “Bana yaptıklarınızdan dolayı insanlar size çok öfkeli, bu nedenle hapishane sizin için daha güvenli olacaktır. Hapishanede kendiniz olun, bir gün belki iyi bir hayata sahip olabilirsiniz” sözlerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TorunAbdKaçırma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.