banner388
banner390
banner410
banner408

Askeri törende silahlı saldırı!

İran'da askeri geçit sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi.

banner269

Askeri törende silahlı saldırı!

İran'da askeri geçit sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi.

22 Eylül 2018 Cumartesi 13:32
Askeri törende silahlı saldırı!

İran'ın Ahvaz kentinden askeri geçit töreni sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Yapılan ilk belirlemelere göre 12 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi ise yaralandı.

Tören alanına birden silahlar ile dalan teröristler insanların üzerine ateş açarak 12 kişi yaşamını yitirmesine 60 kişinin ise yaralanmasına sebep oldu. Törende bulunan Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani apar topar alandan götürüldü. Saldırının Suudi Arabistan tarafından düzenlendiği iddia edildi.

EL-AHVAZİYE ÜSTLENDİ

Saldırı üstlenen ek-Ahvaziye terör örgütünden yapılan açıklamada, "Bugün sabah Ahvaz'ın devrimci mücahitleri cesurca işgalci Vilayeti Fakih rejiminin askerlerine saldırdı ve Tahran'ın işgalci rejiminin birçok komutanı ve yetkililerine ateş açtı" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.