banner388

Almanya Ve Fransa İslam'a Savaş Açtı

Almanya ve Fransa, yaşanan terör olaylarını bahane edip İslam'a savaş açtı.

Almanya Ve Fransa İslam'a Savaş Açtı

Almanya ve Fransa, yaşanan terör olaylarını bahane edip İslam'a savaş açtı.

11 Ağustos 2016 Perşembe 10:57
Almanya Ve Fransa İslam'a Savaş Açtı

Almanya ve Fransa DAEŞ bağlantılı terör olayalarını bahane edip sert yasalar ve sözde reformlarla müslümanlara yasaklar getirmeye başlıyor. 18-19 Ağustos’ta Almanya İçişleri Bakanlığı hazırladığı Berlin Açıklaması ile polis sayısını arttırılmasından, çifte vatandaşlık hakkının iptaline, burka ve çarşaf yasağından camilere finansal destek yasağına kadar bir dizi değişiklik getiriyor. Fransa hükümeti ise ‘İslam’da reform’ projesi adı altında ülkedeki camilerin ve Müslümanların sosyal faaliyetlerini ‘Fransa İslamı Vakfı’ aracılığıyla denetleyacek.

Almanya çıkarmayı planladığı yasayla çifte vatandaşlık hakkının iptali dahi kolaylaştıracak. Konu hakkında açıklamada bulunan müslüman hakları savunucusu ve eski Fransa İslamofobi ile Mücadele Derneği (CCIF) Sözcüsü Yasser Louati, “İslam’la terör arasında bağ var algısı oluşturmak için uğraşıyorlar. Fransız hükümeti ise bağımsız Müslüman istemiyor”dedi.

Son Güncelleme: 11.08.2016 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.