banner388

Afganistan sokakları kan gölüne döndü!

Taliban'ın Afganistan yönetimini ele geçirmesinin ardından Taliban yönetimi dehşet saçmaya başladı.

Afganistan sokakları kan gölüne döndü!

Taliban'ın Afganistan yönetimini ele geçirmesinin ardından Taliban yönetimi dehşet saçmaya başladı.

22 Ağustos 2021 Pazar 14:55
Afganistan sokakları kan gölüne döndü!

Afganistan'da yaşananlar kan dondurmaya devam ediyor. Taliban'ın Afganistan'daki yönetim süreci vahşet içerisinde başladı. Kabil Havalimanı çevresinde yaşananlar tüm dünyayı korkuturken Taliban militanları Afganistan halkına da vahşet saçıyor. 

Bazı Afgan vatandaşlar ülkeden kaçmaya çalışırken kalanlar Taliban'ın getirdiği kurallara uymazlarsa infaz ediliyor.

KADINLAR BÜYÜK TEHLİKE ALTINDA

Afganistanlı eski bir yargıcın aktardığna göre Afgan kadınları komşu ülkelere tabutlarla gönderiliyor. Hayatını kurtarmak için Taliban'dan kaçarak ABD'de yaşayan Najla Ayoubi, militanların Pazar günü anavatanının kontrolünü ele geçirmesinden bu yana kadınlara yönelik korkunç şiddet örnekleri duyduğunu söyledi. Najla Ayoubi, dün bir kadının ülkenin kuzeyinde "Taliban savaşçıları için kötü yemek pişirmekle suçlandığı için ateşe verildiğini" söyledi.

Kaynak: İnternet haber

Anahtar Kelimeler:
AfganistanTaliban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anthiseptic 2021-08-23 09:45:27

Bu haberleri ; şeriatın ne olduğunu bilmeden ülkemde şeriat çığırtkanlığı yapan kadınlara okutmak gerekir. Size demokrasi fazla geliyor. Birkaç ay , şöyle şeriatla yönetilen ülkelere yollamak gerek sizleri. Bakalım döndüğünüzde hala fikriniz aynı mı olacak!...