banner388
banner390
banner410
banner408

ABD'de liseye saldırı! 8 ölü

ABD'de bir liseye saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 8 kişi hayatını kaybetti.

banner269

ABD'de liseye saldırı! 8 ölü

ABD'de bir liseye saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 8 kişi hayatını kaybetti.

18 Mayıs 2018 Cuma 20:37
ABD'de liseye saldırı! 8 ölü

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan Santa Fe Lisesine yapılan saldırı sonucunda 8 kişi öldü. Lisede yaşanılan korkunç saldırıya Galveston Şerif Departmanı ve ABD Adalet Bakanlığına bağlı federal büro ATF birlikte müdahalede bulundu. Saldırının ardından yetkililerden yapılan açıklamada saldırı sonucunda 2 kişinin gözaltına alındığı ve 1 memurun yaralandığı ifade edildi. olayla ilgili tam olarak kaç yaralı olduğunu açıklanmadı.

Beyaz Saray’da Hapishane Reform Zirvesi'nde saldırıya ilişkin konuşan ABD Başkanı Donald Trump, "Santa Fe Lisesi’nde, Teksas’ta bir lisede yaşanan ölümcül saldırı ile ilgili üzüntülerimi belirtmek istiyorum. Üzüntü duyuyor ve bu korkunç saldırıdan etkilenenlere sevgimizi ve desteğimizi gönderiyoruz. Öğrencilere, ailelere ve Santa Fe lisesi çalışanlarına. Bu trajik anda sizlerleyiz ve her zaman sizinleyiz” dedi. ABD Başkan yardımcısı Mike Pence ise yaptığı açıklamada “Santa Fe Lisesinin öğrencileri, aileler, öğretmenler, tüm etkilenenler ve tüm halkımız: Sizinleyiz, dualarımızdasınız, Tüm Amerika Halkı’nın dualarındasınız" diye konuştu.

Santa Fe Lisesine yapılan saldırı ile bu hafta ABD'de liseye yapılan 3. saldırı olurken senenin başından bu yana 22. saldırı olarak kayıtlara geçti.
 

Anahtar Kelimeler:
SaldırıLiseAbdSanta Fe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.