banner388
banner390
banner410

Ne kadar kolay ve basit bir açıklama; "Biz bu yenilgiden ve hatalardan ders çıkaracağız." 
Bu söylem bazılarına göre o anda söylenmesi gereken bir cümle, bazılarına göre kaçış yolu, bazılarına göre de sorumluluk bana ait değilin bir başka söylemi…
Dedim ya, çok basit bir söylem, sanki  hocam dersine çalışmış gibi..
Eğer sayın hocam dersine çalışmış olsa, öncelikle bu milli maç arasında topçularına izin verip memleketlerine göndermezdi. 
Eğer biz bir proje takımı olduğumuzu iddia ediyorsak, önce sayın hocam bunu benimsemeli  ve sonrasında da topçularına benimsetmeli ve kabul ettirmeli..
Sadece lafla ‘’ biz proje takımıyız ‘’ demekle olmuyor.. Bu projenin tüm işlevlerini yapmalı ve yaptırılmalı. Başkanıyla, hocasıyla, doktoruyla, topçusuyla, basınıyla vs.
Diğer kulüpler proje takımı olmadıkları halde bu milli arada çalışıp hazırlık maçları yaparken, sizin topçularınıza izin verme gibi bir lüksünüz olmamalı sayın hocam. Hele hele piyasada CORONA varken.
Eğer sayın hocam ve ekibi derslerine iyi çalışmış olsaydı, iki gol ve  asist yapan 61 numaralı E.Rroco’ya önlem alırdı…
Bu futbol ,  üç de yersin beşte atarsın. Ama bu oyunun kurallarını adam gibi uygularsanız.
Kimse vazgeçilmez değildir, proje takımı olduğumuzu söylesek bile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.