banner388
banner390
banner410
banner408

Sinop'ta çevre katliamı: Çöplüğe döndü

A Haber Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan, Sinop'taki çevre katliamını görüntüledi.

banner269

Sinop'ta çevre katliamı: Çöplüğe döndü

A Haber Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan, Sinop'taki çevre katliamını görüntüledi.

03 Kasım 2017 Cuma 10:18

Sinop Belediyesi'ne ait araçların çöpleri deviz kıyısına getirerek denize döktüğü iddia edildi. Sinop'ta yaşanan çevre katliamını ise vatandaşlar ihbar etti. A Haber Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan ve Kameraman Yasin Köse, Sinop'taki çevre katliamını görüntüledi. Haberin yayınlanmasından sonra ise çöplerin üstü toprakla örtüldü.


Çevre katliamının yaşandığı yerin 17 kilometre uzaklığa Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının onaylı kredisiyle onlarca liraya mal olmuş katı atık depolama tesisisin olmasına rağmen çöplerin bu noktadan denize dökülmesi şaşkınlığa yol açtı.


KATLİAM DURDURULDU

Sinop Valiliği ve Çevre İl Müdürlüğü acil toplantı yaptı. Toplantı sonunda Sinop Belediyesi'nin alana döktüğü çöplerle ilgili cezai işlem uygulanması ve buradaki faaliyetin durdurulmasına karar verildi. Toplantıda aynı zamanda alanın eski haline dönüştürülüp rehabilite edilmesi kararlaştırıldı.
 

Son Güncelleme: 04.11.2017 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.