banner388
banner390
banner410

Maç sonrası herkes gibi biz de sinirli öfkeli deli gibiydik. Ta ki Merzifon’dan meslektaşım ( Maliyeci )olan Hakan TEKİN’in  aşağıda ki paylaşımını görene kadar. 
‘’Yalandan deli olmayalım, kaç tane karakış gördük yine de vazgeçmedik, yine vazgeçmeyeceğiz, son maça kadar. 
Gelmişe geçmişe defansa forvete  saydırmanız bittiyse, şimdi bi çay koyun, az sakin olun, 
Samsun spor sebep, yaşamak sonuçtur.’’
Ümraniye maçında ki  3 - 1 lik yenilgi sonrası bu hafta ki Menemen felaketi ( 4 – 2 ) sonrası,  sahada mücadele etmeye çalışan topçuları ve  teknik heyeti hiç suçlamıyorum. İnanın onların zerre kadar suçları yok.
Neden mi?
Sahada ki on bir ve yedek kulübesinde oturan topçuların hepsinin kapasiteleri  bu. İsteseler bile bu kapasitenin üstüne çıkamazlar. 
Teknik heyetinde bence hiç bir kabahatı ve suçu yok. Onların ellerindeki malzeme de bu, bu kadar. Adamlara kek malzemeleri  vermişler ve onlardan  su böreği yapmasını istiyorlar.
Tek suçlu sayın YILDRIM ve varsa transfer heyeti.. Kapasiteleri bu kadar az olan topçuları bularak bu şehre ve taraftara süper lig hedefi göstermek onları kandırmak, onlara yalan söylemektir.
Şimdi önümüzdeki 4 maça bakıyorum; 
Erzurumspor – Samsunspor
Samsunspor _ Bandırmaspor
Manisaspor – Samsunspor
Samsunspor – Eyüpspor
Bir rakip  takımda ki topçuları ve yapabileceklerini, ve bir de bizim topçuların yetenek beceri kabiliyetlerini analiz ediyorum da, artık  kalan 10 maça bakıyorum da, ne 6 ya oynarız ne de son 4’e oynarız. Artık bundan sonra ki maçları gazozuna oynarız gibi geliyor bana.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AMATÖR 2022-03-07 14:09:34

Aynen öyle alayı ruhsuz. koskoca şehri deli ettiler

Avatar
Osman 2022-03-07 23:46:54

Çok sevindim ya gazozuna oynamak en iyisi,biz diğer takımlarla yatisamayiz.kaldiki hocamız evlere şenlik,kedi gibi sırt üstü düşmüyor.yani kabul etmiyor.k.k.oğlunu geçti.yahu beceremiyorsan gideceksin.bu senin işin değil bırak hikâyeleri,artık bırak.