banner388

1. Dünya savaşı patlayınca, Osmanlı sultanı olan halifenin imzası ile bir cihadı Mukaddes ( kutsal savaş) ilan edildi ve bütün İslam alemi bu savaşa çağırıldı.
İşin doğrusunu söylemek gerekirse, hiçbir İslam ülkesinde kimsenin kılı kıpırdamadı.

İslam ülkelerinden ses çıkmadı. Öte yandan Rusya'dan, Hindistan'dan, Pakistandan, Suriye'den ve Cezayir gibi nice Müslüman ülkelerden gelen askerler İngilizlerin ve Fransızların saflarında bize karşı savaştılar,

Bu savaşta canla başla savunduğumuz kutsal ülke ve şehirlerde ise, din kardeşimiz dediğimiz arap ülkelerinden gelen Şerifler ve Seyyid denilen Arap soylular bizzat halife ve Osmanlı Devleti'ne karşı isyan etmişlerdir.

İngiliz altınları ve casusları emrinde olan Müslüman Araplar; Arabistan'da, Medine'de Mekke'de Suriye'de Türk askerlerinin kalleşce pusulara düşürülerek toplu öldürülmelerin de en ön safta olmuşlardır.

Burada da dikkat edilecek bir konu var ki, Kazan'dan Türkistan'dan Kafkasya'dan az sayıda da olsa Müslüman Türkler cihada iştirak etmek için her türlü zorluğa göğüs gererek, bütün imkansızlıklarına rağmen ki, yolda açlıktan ölenlerin sayısı bir hayli fazladır Osmanlı mıntıkaları na doğru yola çıkmıştır ve gelip Osmanlı ordusu saflarında kahramanca savaşmışlardır.

Rus, İngiliz ve Fransız ordusu safların da savaşan sayısız Arap ve Müslüman ancak, Almanya ve Avusturya Macaristan orduları tarafından esir alındıktan sonra ikna edilerek Osmanlı ordusu saflarında savaşmaya devam etmiştirler.

Görünen o ki, bize ancak ve ancak, Rusya'dan ve diğer Türk soylu ülkelerdenTürkçe bilen Türk kardeşlerimiz, kanı kanımızdan, canı canımızdan olan insanlar yardım etmiştir.

Yoksa direkt hiç bir Arap gelip de bizim savaşımız da savaşmamıştır.

Demek ki, neymiş?

"TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKMUŞ."

Hal ve vaziyet böyleyse ki, el hak böyle...

Söyleyin o zaman;

BU ARAPLARIN BİZİM ÜLKEMİZDE İŞİ NE?
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEMAL KESKİN 2019-03-26 10:30:37

ONU REİSE SOR BİZE DİİL...

Avatar
Cemil Burak 2019-03-26 11:08:47

Kontrolsüzce her mahallede ve her binadalar. Oturduğum binada bile sokak köpeğine tecavüz etmek isteyeni çıktı Ankara'dan ev sahibini çağırdık evden çıkarttık onları. Ne kültürleri bize benziyor ne de dinleri. Ayrıca onların yüzünden Türkiye'nin geçmişe dönük 50 yıllık aşı takvimi bozuldu bilmediğimiz hastalıkları yaşıyor insanlarımız. Bunların hepsi planlı yapılmış diye düşünüyorum çünkü Geri Kabul Anlaşması yapıldığında bu m0lteci akını henüz başlamamıştı. Teşekkürler Şerif Bey.

Avatar
samsunn 2019-03-26 12:40:21

suçlu Türk Milleti olarak biziz. hükümetin dış güçlerle yaptığı suriyelilerin,arapların vatanımıza yerleştirilme planını bozup,başlarına çalmadık. vatanımıza yerleştirilen bu soysuzlara ev kiralayan,ev arsa satan,dükkanlarından alışveriş yapan,sadaka niyetine yardım eden herkes suçlu.

Avatar
Yasin Bey 2019-03-26 22:52:07

Ne kadar saçma, ne kadar ırkçı bir yazı.. Tarihten aldığınız bir takım eksik bilgilerle, sırf bugüne ders çıkaracam diye, alakasız bir sonuca varıyorsunuz..

Avatar
bugra yolaçan 2019-03-27 13:49:43

ingilizin çizdiği sınırlara razı gelen kafa git bak çanekkeleye sadece afrinden kaç kişi yatıyor. yüz yıl once senin vilayetin olan bir yer senden koparıldı sadece haritada değil beyinde de koparılmış. yazıklar olsun.

Avatar
yılmaz şerif 2019-03-26 23:28:34

tarih ilminiz ilkokul tarih kitaplarından hallice,tebrik ederim...

Avatar
erkan 2019-03-26 11:47:33

Boş konuşmakta üstünüze yok kimse destek için gelmemişmiş berabermiydin hangi arşive baktın yazar efendi yazık sallamada ustasınız da biz yemiyoruz.Doğru olan birşey var müslümanlar ancak kardeştirler bu ruha uygun hareket etmeyenler hesabını Allaha verir sizin gibi...

Avatar
MİSAFİR 2019-03-26 14:34:21

özal hükümeti döneminde peşmergeleri aldık istanbul taksim keleşler patlatıldı şimdi bunlar geldi uyuşturucu aldı başını gidiyor gençler zehirleniyor