banner388
banner390
banner410
banner408

Yük tırı kendi kazdığı çukura düştü 

Trabzon'da köprü ayağı taşıyan tır, kara yolunda açtığı çukura düştü.

banner269

Yük tırı kendi kazdığı çukura düştü 

Trabzon'da köprü ayağı taşıyan tır, kara yolunda açtığı çukura düştü.

29 Şubat 2020 Cumartesi 17:29
Yük tırı kendi kazdığı çukura düştü 

Olay,  Araklı-Bayburt yolunun eski Sürmene köprüsü mevkisinde meydana geldi. Ortahisar ilçesindeki yol çalışmaları için Araklı ilçesinden yola çıkarak Ortahisar mevkiisine gelen tır, kara yolunda açtığı çukura düştü.

Sürmene köprüsü civarında meydana gelen olayda tırın ağırlığını taşıyamayab yol çöktü. Yaklaşık 33 metre uzunluğundaki köprü ayağını taşıyan tırın lastiğinin çukura düşmesi sonucu kara yolu ulaşıma tamamen kapandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ulaşım kontrollü bir şekilde tali yoldan verilirken, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından tırın lastiği çukurdan kurtarıldı. Açılan çukur kamyonlarla getirilen toprak ve taş parçaları ile kapatılırken, geçtiğimiz günlerde yolda bir göçük daha meydana geldiği ve ekiplerin asfalt dökerek çukuru kapattığı öğrenildi.

Öte yandan, Araklı-Bayburt kara yolunda meydana gelen olayda tırlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.