banner388

Yağış ve sel Rize’yi vurdu

Dün akşam saatlerinde etkili olan yağış nedeni ile Rize’de birçok köye ulaşım sağlanamıyor. 

Yağış ve sel Rize’yi vurdu

Dün akşam saatlerinde etkili olan yağış nedeni ile Rize’de birçok köye ulaşım sağlanamıyor. 

16 Ağustos 2017 Çarşamba 16:21
Yağış ve sel Rize’yi vurdu

Şiddetli yağışın etkili olduğu Rize’de birçok köy yolu kapandı, bu köylere temiz su ve elektrik verilemiyor. Şiddetli yağışların etkili olduğu merkez ilçe köyleri ile Kalkandere, Güneysu ve Çayeli ilçelerinde etkili oldu.

Kalkandere ilçesinde yağmurdan kaynaklı dere yatağının taşması sonucu yaya köprüsü yıkıldı. 5 kişilik aile mahsur kaldı, aile AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Yaşanan olayın izlerini silmeye çalışan Muradiye Beldesi, Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı can kaybı olmadığını söyledi. Balcı: “Devletten destek bekliyoruz. Yollarımızı gitti bazı evleri boşalttık. Yağışların birkaç gün daha devam edeceği söylendi. Tedbirlerimiz aldık bekliyoruz” dedi.  Yağıştan kaynaklı olarak yaşanan selde Recep Ali Öksüz’e ait bir kamyonet sulara kapılarak dere yatağına sürüklendi. Öksüz: “Sel evin önünde kamyonu aldı dere yatağına sürükledi. Mala gelsin de cana gelmesin” dedi. 
 

Son Güncelleme: 17.08.2017 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.