banner388

Uyuşturucu komasına girdi, hayatını kaybetti

Uyuşturucu komasına giren üniversiteli Samsunlu genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uyuşturucu komasına girdi, hayatını kaybetti

Uyuşturucu komasına giren üniversiteli Samsunlu genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

25 Kasım 2019 Pazartesi 19:18
Uyuşturucu komasına girdi, hayatını kaybetti

Zonguldak'ta üniversite okuyordu

Olay, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bağlık Mahallesi Aktaş Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Bülent Ecevit Üniversitesi'ne bağlı Alaplı Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi Ö.A. (21), üniversite öğrencisi B.A. (23), A.G. (23), M.D. (24) ve işsiz olan A.H.T. (20) ile birlikte uyuşturucu madde kullandı. Sabah saatlerinde fenalaşan Ö.A, arkadaşları tarafından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan üniversiteli genç, daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Samsun’dan eğitim için Zonguldak’a gelen genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay anında bulunanlar gözaltına alındı

Yaşanan olay üzerine Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyonda B.A. ile A.G.’yi gözaltına alırken, evlerinde yaptığı aramada bir adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından “uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma” suçlamasıyla çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta düzenledikleri operasyonda daha önceden uyuşturucu satıcılığından suç kaydı bulunan M.O.’yu (59) gözaltına almış ve otomobilinde yapılan aramada 990 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş ve M.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.