banner388

Samsun-Ordu karayolunda kaza

5 kişinin yaralanmasına neden olan trafik kazası Samsun-Ordu karayolunda meydana geldi.

Samsun-Ordu karayolunda kaza

5 kişinin yaralanmasına neden olan trafik kazası Samsun-Ordu karayolunda meydana geldi.

18 Eylül 2017 Pazartesi 10:45
Samsun-Ordu karayolunda kaza

Trafik kazası aynı seyir halinde olan iki minibüsün çarpışması sonucu meydana geldi. İki minibüs aynı yönde hareket halindeyken Ordu-Samsun karayolunda Fiskobirlik kavşağında gerçekleşti.


Kaza anında sıkışan araç sürücüsünü itfaiye ekipleri kurtardı


Çarpışma o kadar büyük oldu ki bir araç refüje çıkarken diğer araç ise takla attı. Kaza sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi. Bir aracın sürücüsü Yusuf Memiş, sıkıştığı aracın içerisinden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartıldı.  Araçlarda bulunan diğer kişiler, Eser Tiryakioğlu, Eray Tiryakioğlu, Kübra Tiryakioğlu yaralandı.


Yaralıların sağlık durumları iyi


Kaza sonrasında olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, hemen yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları Fatsa Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına  alınmasını sağladı. Yaralıların sağlık durumları iyi olduğu öğrenilirken trafiğin akışış 30 dakika boyunca tek şerit üzerinden sağlandı. 
 

Son Güncelleme: 18.09.2017 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.