banner388

Lise önünde kanlı kavga!

Tokat'ta kavga eden arkadaşlarını ayırmaya çalışan lise öğrencisi aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi.

Lise önünde kanlı kavga!

Tokat'ta kavga eden arkadaşlarını ayırmaya çalışan lise öğrencisi aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi.

10 Ocak 2020 Cuma 19:34
Lise önünde kanlı kavga!

Tokat'ta kavga eden arkadaşlarını ayırmaya çalışan lise öğrencisi Ahmet Yasin Karaçam (16), aldığı bıçak darbesi sonucu yaşamını kaybetti.

Olay, saat 16: 00 civarında Sulusokak Mahallesi'ndeki Atatürk Anadolu Lisesi önünde yaşandı.Sulusokak Mahallesi'ndeki Atatürk Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Bu esnada arkadaşlarının kavga ettiğini göre  Ahmet Yasin Karaçam ayırmak için araya girdi. Ancak bu esnada H.Ö. tarafından göğüsünden bıçaklandı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI


Çevredekilerin durumu polise bildirmesiyle olay yerine gelen ekipler ağır yaralanan Ahmet Yasin Karaçam'ı Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ahmet Yasin Karaçam'ın cesedi otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırılırken, olatoın ardından  H.Ö'nün kaçtığı bilgisine ulaşıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis kısa bir süre sonra görgü şahitlerinin verdiği eşkal doğrultusunda H.Ö.'yü yakaladı. Gözaltına alınan zanlı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
KavgaTokatLise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2020-01-10 19:51:23

Babanızın tarlasinimi paylasamadiniz üç kagitcilar basibozuklugunuz bir cana mál oldu yazık be bu ana babalara

Avatar
Arg 2020-01-12 13:06:33

Okul yönetimini milli eğitim müdürü görevden almalı.Atatürk Anadolu lisesi çok denetimsiz bir yer.