banner388

Karadenizli şehit Trabzon'a getirildi

Giresunlu şehidin cenazesi Trabzon'a getirildi.

Karadenizli şehit Trabzon'a getirildi

Giresunlu şehidin cenazesi Trabzon'a getirildi.

03 Haziran 2018 Pazar 12:35
Karadenizli şehit Trabzon'a getirildi

Giresunlu Uzman Çavuş Hakan Ergin, Kuzey Irak'ta PKK'nın düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit düşmüştü. Şehidimizin cenazesi askeri uçakla Trabzon Havalimanına getirildi.


Kuzey Irak'a gerçekleştirilen sınır ötesi operasyonlar için yapılanyol çalışmaları sırasında iş makinesine bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit düşen 2 askerden birisi olan Giresunlu Uzman Çavuş Hakan Ergin'in cenazesi, bugün öğlen saatlerinde askeri uçakla Trabzon Havalimanı'na getirildi.

Şehidimizin cenazesini karşılamaya Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehidin yakınları, askeri ve mülki erkan Trabzon Havalimanı'na gitti.

Şehidin uçaktan indirilişi sırasında  al bayraklı tabutu gören baba Ahmet Ergin, anne Aynur ve şehidin kardeşleri Ömer ve İsmail gözyaşı dökerken, ailesinin yaktığı ağıtlar herkesi hüzünlendirdi.


Şehidin cenazesi, cenaze aracına konularak Giresun'un Eynesil ilçesine konvoy eşliğinde götürüldü. Şehidimizin cenazesi öğle namazından sonra toprağa verilecek.

Anahtar Kelimeler:
şehitTrabzonGiresun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.