banner388

Karadeniz’de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Çorum’da meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Karadeniz’de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Çorum’da meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

29 Ağustos 2017 Salı 00:48
Karadeniz’de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Elde edilen bilgiye göre, Çorum Osmancık ilçesinde meydana gelen kazada 2 araç köprü üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Çorum’un Osmancık ilçesi Aşıkbükü mevkiinde meydana geldi. Bir hafif ticari araç ile otomobil köprü üzerinde çarpıştı. Bayram D. (35) yönetimindeki 39 NH 773 plakalı hafif ticari araç ile Şaban Makineci (57) yönetimindeki 19 RC 649 plakalı otomobil köprü üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Şaban Makineci hâkimiyetindeki araç yanlarında korkuluk bulunmayan köprüden uçtu. Osmancık’ta bulunan oğluna yemeğe giden, Şaban Makineci ve eşi Fatma makineci olay yerinde hayatını kaybetti. Yanlarında bulunan yaşındaki torunları ise kaldırıldığı Osmancık Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Kazaya karışan diğer araçta bulunan Bayram D., Hayrullah Cıbır, İbrahim Cıbır ve Ahmet Koçboğa kazadan yaralı olarak kurtuldular. Yaralılar kaldırıldıkları Osmancık Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Kaza Haberçorum Habr
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.