banner388

Karadeniz'de 1 günde 3 hastane açıldı

Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sinop'ta 1 günde 3 hastane açılışı yaptı.

Karadeniz'de 1 günde 3 hastane açıldı

Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sinop'ta 1 günde 3 hastane açılışı yaptı.

07 Haziran 2018 Perşembe 21:25
Karadeniz'de 1 günde 3 hastane açıldı

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sinop'ta 3 hastanenin açılış törenine katıldı. İlk önce Sinop'un Durağan ilçesinde yapımı tamamlanan Durağan Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı ardından Boyabat ve Ayancık ilçelerinde yapımı tamamlanan devlet hastanelerinin açılışını yaptı.

Sinop Ayancık Devlet Hastanesi açılış töreninde konuşan Bakan Demircan, "Hastaneler lazım da o yüzden yapıyoruz. Milletimize şifa dağıtsınlar diye yapıyoruz. Değerli hemşerilerim, gerçekten Türkiye nereden nereye geldi. Türkiye 2002 öncesini hatırlamayanlara kısaca hatırlatmak lazım ki, gençler hatırlamıyor. 2002’den bu yana 16 yıl geçmiş. O gün 10 yaşında olan bugün 26 yaşında. Bunu da bilmiyorlar. Ben hastanelerde hekim olarak çalıştığım o dönemleri çok iyi biliyorum. Gerçekten çok büyük sıkıntılar vardı. Odalar, hasta odası koğuş halindeydi. Özel oda zaten yoktu. Varsa da bir iki tane yatak özel oda. Onlara da torpil gerekiyordu. Ama şimdi bütün odalarımız özel oda oldu. Bu niye oldu, nasıl oldu, eskiden iyi olmuyordu? Biraz sormak lazım. Arkadaşlar Türkiye dünyanın en güzel coğrafi alanından bir yerde yaşıyor. Milletimiz çalışkan, milletimiz dürüst, mert. Bu coğrafyada ektiğiniz tohum bitiyor. Güneş her zaman doğuyor. Rahmet yağıyor. Cenab-ı Hak veriyor” diye konuştu.

Sinop'un Boyabat ve Ayancık Devlet Hastanelerinin açılış törenine Bakan Demircan'ın yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Köksal Şakalar, AK Parti Sinop İl Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vezirköprü 2018-06-08 08:13:32

Sayın Bakanım Vezirköprü Devlet Hastanesinin durumu ne olacak Vezirköprü üvey evlat muamelesi görmeye devam mı edecek

Misafir Avatar
Omrum 2018-06-08 09:50:00 @Vezirköprü

Aslında en değerli ilçe wezirkopru kıymet bilmek gerek hele belediye sahinkaya Kanyonu nu bır numara yapmalı bır kez gittim harikulade bır yer asıl wezirkopru lu halk bu kıymeti degerlendirmeli

Beğenmedim! (0)
Avatar
55 2018-06-08 09:25:58

Sayın demircan sen önceden ne diyordun şimdi ne yapıyosun bu makam mevki yada koltuk sevdası için mi idi

Avatar
ÇETİN 2018-06-08 11:06:40

Vezirköprü il olmayı hakeden bir ilçemiz...il olması için herşey mevcut...bu ilçe bakımsız..el atılmalı..sayın bakan ve diğersamsun vekilleri bunu görmezden gelmemeli...

Avatar
Misafir 2018-06-08 20:46:34

Vezirkoprü devlet hastanesini de insAllah olmeden açar sayın samsunlu bakanımız. İnsaatı iki senedir bekliyor