banner388
banner390
banner410
banner408

Gökyüzünü Renklendirdiler

Ordu’da düzenlenen uçurtma şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. 

banner269

Gökyüzünü Renklendirdiler

Ordu’da düzenlenen uçurtma şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. 

26 Mayıs 2019 Pazar 16:20
Gökyüzünü Renklendirdiler

Ordu Çocuk Hakları Komitesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, Tayfun Gürsoy Parkı’nda uçurtma etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 2 bin kişinin katılım göstermesi beklenen bu etkinlik kapsamında, çocukların yanı sıra her yaştan insan grubu uçurtmalarını uçurarak, gönüllerince eğlendi. Gökyüzünün rengarenk uçurtmalar ile süslendiği etkinlik, Ordu'da renkli görüntülere sahne oldu. 

Ordu Çocuk Hakları Komitesi’nde görevli Süreyya Bulut, etkinliğe katılımın oldukça fazla olduğunu belirterek, “Komitemizde farkındalık uyandıracak çok farklı etkinlikler yapıyoruz. Bunlardan biri de uçurtma şenliği oldu. Geleneksel çocuk oyunları şenliğimiz ile uçurtma şenliğimizi birleştirdik, çocuk evlerinden gelen, Ordu çocuk hakları komitesine kayıt olan ve okullarda eğitim gören bütün çocuklarımıza ‘uçurtmanı kap gel’ etkinliği düzenledik, katılım ve ilgi de oldukça fazla” şeklinde açıklama yaptı. 

Anahtar Kelimeler:
OrduUçurtma şenliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.