banner388
banner390
banner410
banner408

Bartın'da genç akademisyen intihar etti!

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Güneş Gülay Sezer, okulun binasının 5. katından atlayarak intihar etti.

banner269

Bartın'da genç akademisyen intihar etti!

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Güneş Gülay Sezer, okulun binasının 5. katından atlayarak intihar etti.

04 Aralık 2019 Çarşamba 23:26
Bartın'da genç akademisyen intihar etti!

Akademik kariyeri başarıyla dolu genç akademisyen Güneş Gülay Sezer, çalıştığı okulun binasının en üst katı olan 5. kattan kendini atarak intihar etti. Genç kadının intihar nedeni ise bilinmiyor.

Beton zemine düştü

Bilgilere göre; Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü'nde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğretim görevlisi olan Güneş Gülay Sezer (35), binanın en üst katından kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Sezer'in, öğrencilerin ve çalışanların çağırdığı ilk yardım ekiplerinin yaptığı müdahalede hayatını kaybettiğini belirlendi.

Gözyaşlarını tutamadılar

Cumhuriyet Savcılığı'nın incelemesinin ardından genç kadının cansız bedeni, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayı öğrenen mesai arkadaşları ve öğrencileri, akademik hayatında birçok ödül alan genç kadın için gözyaşlarını tutamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Üniversite, başsağlığı diledi

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınlayarak, olay hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

Kaynak: Habertürk

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ugur55 2019-12-05 09:06:52

sonzamnalrda akademsiyenlerin intiharı çok duyulur oldu.maddi yönden intihar ettiklerini sanmıyoruym gelirtleleri gayet iyi

Misafir Avatar
!! 2019-12-05 10:51:29 @ugur55

Nerede gayet iyi? Valeler bile daha fazla kazanıyor. Hak ettiğine nazaran en az kazanan meslektir akademisyenlik.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Derebahçe 2019-12-05 10:59:03

Geri dönülmez psikiyatrik bunalım da ki insanlar ancak bu şekilde intihar ederler. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah

Avatar
ahmet 2019-12-05 15:25:53

AKADEMİSYENLERMİ ÇOK KAZANIYOR SANMIYORUM İYİ YERDE BİR SİMİTÇİ BİLE DEVLET MEMURUNDAN KAT VEKAT FAZLA KAZANIYOR.

Avatar
hsn akyz 2019-12-05 18:21:31

Neler oluyor bilim insanlarına dün samsunda bu gün bartında akademisyen intiharı..