banner388

Bakın fındık kaç liradan piyasada

Karadeniz bölgesini en büyük geçim kaynaklarından biri olan fındık, serbest piyasada 8,5 liradan satılmaya başlandı.

Bakın fındık kaç liradan piyasada

Karadeniz bölgesini en büyük geçim kaynaklarından biri olan fındık, serbest piyasada 8,5 liradan satılmaya başlandı.

22 Ağustos 2017 Salı 13:57
Bakın fındık kaç liradan piyasada

Ordu Ticaret Borsası tarafından kilogramı, 8,5 lira olarak duyurulan fındık fiyatı, üreticiyi memnun etmedi. 

Karadeniz bölgesini en büyük geçim kaynaklarından biri olan fındık için serbest piyasada açıklanan satış fiyatı üreticinin beklentisini karşılamadı. Serbest piyasa şartlarının üreticiye fayda sağlamadığını söyleyen, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan: “TMO'ya satış yapmak istemeyen üreticilerimiz ise mümkün olduğunca ürünlerini kendi depolarında bekletsin" dedi. Soydan, üreticilere fındıklarını emanete bırakmamaları gerektiği konusunda uyardı. Üreticilerin emanete fındık bırakmaları, fındık fiyatların daha da düşmesine sebep olacağını savundu. Soydan, TMO'nun üreticilere randevu vermeye başladığını ve ilk fındığı 6 Eylül'den itibaren alacağını hatırlattı.


 

Son Güncelleme: 22.08.2017 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Finduksiz 2017-08-22 16:42:15

Bizim yoktur daa olmayan ne yapsin aza kanaat etmezseniz cogu hic bulamazsunuz

Avatar
ali 2017-08-22 14:47:32

bu halk bu haksizligi unutmaz diyecem ama diyemiyorum unutur ve gene bu findigi rezil edenlere secim zamani desdek olur. yapacak birsey yok findik da aracilar zengin ediliyor. bizler findik da yevmiyeci parasina calisiyoruz malesef hata birazda bizde tepki veremiyoruz.