banner388
banner390
banner410
banner408

2 ayrı kaza! 3 ölü, 4 yaralı

Karadeniz'in Giresun ilinde meydana gelen 2 ayrı kazada 3 kişi hayatını kaybetti 4 kişi ise yaralandı.

banner269

2 ayrı kaza! 3 ölü, 4 yaralı

Karadeniz'in Giresun ilinde meydana gelen 2 ayrı kazada 3 kişi hayatını kaybetti 4 kişi ise yaralandı.

17 Haziran 2018 Pazar 23:47
2 ayrı kaza! 3 ölü, 4 yaralı

Giresun'da 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi 4 kişi ise yaralandı.

2 ayrı kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre Giresun'un Keşap ilçesi Dokuztepe Köyü Kesebelen mevkiinde G.Y. hakimiyetindeki 28 AV 843 plakalı araç, Dokuztepe Köyünden Kayabaşı Köyü tarafına giderken keskin virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan sürücü Gülizar Yılmaz, İsmail Yılmaz, Saliha Yılmaz ve Resul Başdaş yaralı olarak kurtarılırken, Çiğdem Başdaş ve Efe Başdaş ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazazedeler, Giresun'da çeşitli hastanelere götürülürken, kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

Giresun'da meydana gelen diğer kaza ise Bulancak ilçesinde meydana geldi. Karadeniz sahil yolundan Bulancak yönüne doğru ilerleyen F.H. hakimiyetindeki 52 FU 559 plakalı araç, yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan E.S. tedavi için kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden Emine Sıbıç'ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın annesi olduğu öğrenildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.