banner388
banner390
banner410

Şehir ve takım olarak bu ligde hiç tecrübemiz yok. Ama  gerçek  ve tek olan, böyle bir taraftarın varsa,  mahalli ligde bile oynarsan hiç korkma, çünkü her zaman sahaya 1 – 0 galip çıkıyorsun. 
Hemen hemen,  her hocanın yaptığı gibi, Taner hoca da geçen hafta, üç golle  üç  puan  getiren kadroya dokunmadan bu karşılaşmaya çıktı. Bence de doğru olan buydu. Fakat hala bu on birin takım olmasını sağlayamamış. Bireysel çabaların ve gününde olanların golleri ve  iyi oyunu ile gelen dokuz puanla serinin başlangıcı yapıldı.. Umarım bu seriyi, bireysel olarak değil de, takım olarak sürdürmeyi başarırız.
           
Sayın hocamın bu takıma 5 haftada katkı ve empoze ettiği tek özellik; ‘’ şut attırmak.‘’ Gol atmak istiyorsan, rakip kaleye şut atma özelliğin olacak. Birde bu özelliğe kanatlardan gelecek olan ortalarla forvette ki adamına pozisyon üretmen gerek. Bahattin’in, kaleye sırtını dönerek oynayama özelliği yok, dikine oynama özelliği yok. Ama kenarlardan üretilen her pozisyonda tehlike oluşturacak güce ve boya sahip bir golcü. Bundan faydalanmamak hakikaten çok saçma. Yapılacak tek şey, sol ve sağ açıkta, kenarlara inip topu kesebilecek adamlarla başlamak. Bu maçta iki gol atmasına rağmen, hala bulunduğu kulvarın  hakkını veremeyen Samet ve hala 65 dakika nasıl oyunda kaldığına inanamadığım Ramazan’da ısrar edilmesini anlamış değilim. Bu topçuların aksine, sağ ve sol bek de görev yapan Erhan ve İshak’ın defansif özelliklerinden hariç, ofansif özellikleri de mükemmeldi.  

Yazımın başında da değindiğim gibi, bireysel olarak bu ligin en iyi topçularına, takım olma özelliğini yüklediğimiz an bu iş bitmiş olur. Bu görevde sayın hocama düşüyor.  En kısa sürede, sahip olduğu bu topçuların bireyselliklerine ve lakaytlerine  son vermelerini  sağlamaktır. 

Bu arada, iki haftada altı puanın alınmasına en büyük katkıyı veren Kubilay’a teşekkürler. Umarım uzun yıllar bu takım ve şehirde kalırsın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.