banner388

 Bence üst sıralardan kopmamak için alınması gereken üç puanı aldık geldik. Ha, biz mi aldık yoksa onlar mı verdi, vallahi görünen köy de kılavuz istemiyor. Alınan bu üç puanın bize  en azından motive ve moral açısından artı bir getirisi oldu. Bu kadar açık veren bir savunma karşısında ligin en kötü takımı bile gol pozisyonlarına girip hatta 2 atıyorsa, sayın  Mehmet  hocanın bu savunmaya bir çare bulması şart. Zira bu haftaki rakip, şu an ligin lideri ve bu zamana kadar hiç yenilmemişler  ( sadece Adana spor maçı 0 – 0 bitmiş ) hatta hiç gol yemeden 7 maçta 14 gol atmışlar. 
 Sayın hocamın, aslında iyi oynadık söylemlerine katılmıyorum. Ligin en kötü takımı bizim defansı sağa sola yatırıp, orta alanı ellerini kollarını sallaya sallaya geçiyorsa, ya topçularda bir sorun var yada teknik ekipte.  Bir de unutmadan takımda on birde oynayabilecek sakat topçular da olduğundan ileri ki haftalara çok umutlu bakıyorum. Ümraniye maçından sonra ki milli maç arasından sonra sakat topçuların da oynayabilecek kıvama geleceğini bekliyorum. 
 Denizli maçının ikinci yarısında ki oynanan futbolu bazılarının hoşuna gidebilir ama ben beğenmedim. Beğendiğim tek olay topçuların, bu yarıda ki istek ve azimleri. Hedefi bu ligden çıkmak olan blr takımın sadece bireysel azim ve isteklere bağımlı kalmaması gerek. Devreye teknik ekibin analiz ve sisteminin de girmesi şart.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.