banner388

WhatsApp için yuva yıkan uygulama

Google Play ve IOS'taki WhatsWeb For Whatscan uygulaması, kişisel tüm verilerin kopyalanmasına zemin hazırlıyor.

WhatsApp için yuva yıkan uygulama

Google Play ve IOS'taki WhatsWeb For Whatscan uygulaması, kişisel tüm verilerin kopyalanmasına zemin hazırlıyor.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:41
WhatsApp için yuva yıkan uygulama

Google Play ve AppStore'da WhatsApp bilgilerini çalabilen bir uygulamanın yayınlanması kullanıcıları korkuttu. Adı WhatsWeb For Whatscan olan uygulama, veri hırsızlığı yapan kişilere yol gösterirken bilgilerini güvende tutmak isteyenler ise büyük tedirginlik yaşadı. Uygulama, hem IOS hem de Android cihazlarda kullanılabiliyor. Özellikle aynı evde yaşayan çiftlerin, birbirlerinin telefonlarınına kolaylıkla erişerek bu uygulamayı yükeleyebilecekleri belirtildi.


BİRKAÇ SANİYEDE VERİLER KOPYALANIYOR


Sadece bir kaç saniyelik bir süre için telefonunuzu eline geçiren bir kişi, WhatsApp verilerinin tamamını kopyalayabiliyor. Sonrasında yapacağınız görüşmeler ve bilgi alışverişleri de uygulama ile birlikte karşı tarafın eline geçiyor.


ÇIKIŞ YAPMANIZ GEREKİYOR!

WhatsWeb For Whatscan, WhatsApp Web uygulaması üzerinden oturum açmışsınız gibi çalışıyor. WhatsApp verilerinizi tekrar sadece kendinizin görmesini istiyorsanız ise WhatsApp Web uygulamasına girerek tüm bilgisayarlardan çıkış yapmanız gerekiyor.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberWhatsapp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.