banner388

Twitter resmen 280 karakter

Twitter kullanıcıları artık 280 karakterlik paylaşım yapabilecek.

Twitter resmen 280 karakter

Twitter kullanıcıları artık 280 karakterlik paylaşım yapabilecek.

08 Kasım 2017 Çarşamba 09:44
Twitter resmen 280 karakter

Twitter'da beklenen güncelleme geliyor. Bugün itibariyle Twitter resmen 280 karaktere çıkıyor.


Twitter hesabından 280 karakterlik paylaşım yapabilmek için herhangi bir işlem yapılması gerekmiyor. Kullanıcılar, hesaplarına giriş yaparak 280 karakter uzunluğunda paylaşım yapabilecek.


Twitter tarafındna konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Eylül ayında dünyadaki herkesin tek bir Tweet’le kendini daha kolay anlatabilmesi için 140 karakter limitini artıran bir test uygulamaya başlamıştık. Amacımız, Twitter’ı Twitter yapan hız ve özlüğü koruduğumuzdan emin olarak bu değişikliği mümkün kılmaktı. Tüm verilerin ışığında bu hedefimize ulaştığımızı ve bu değişimi düşüncelerin bir Tweet’e sığdırılmaya çalışıldığı tüm dillerde başlatacağımızı bildirmekten dolayı çok heyecanlıyız" ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Twitter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.