banner388

Twitter lite geliyor

Son zamanlarda sosyal medya platformları özellikle de Twitter akıllı telefonlara yönelik de girişimlerde bulunuyor.

Twitter lite geliyor

Son zamanlarda sosyal medya platformları özellikle de Twitter akıllı telefonlara yönelik de girişimlerde bulunuyor.

11 Nisan 2017 Salı 11:12
Twitter lite geliyor

Mobil cihazlarda yer alacak programlar sayesinde internete daha hızlı bağlanmalarını da sağlayabiliyor. Bu aşamada da çalışmalarını sürdüren sosyal medya şirketleri; daha fazla insana hitap etme amacıyla bu tr bir program geliştirme işlemi içerisinde yer bulabiliyor. Bu aşamada da cihazlarda değiik uygulamalara da tanıklık edebilmek mümkün hale gelecek.

Ortaya çıkan son gelişmelerle beraber Twitter, mobil verisini daha az bir biçimde kullanmak isteyen kişilere yönelik bir program geliştirmeye hazırlanıyor. Mobil veriyi daha az harcayan Twitter Lite adlı program yakın zamanda da adından söz ettirmeye ve akıllı telefonların içerisinde yer almaya başlıyor.

Facebook’tan sonra Lite adı altında bir program ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Twitter; bu alanda kullanıcılarını tatmin etmeye yönelik girişimi sonuçlandırmaya yakın bir durumda yer alarak; kendi kullanıcılarını mağdur etmeme amacı güdüyor.

Anahtar Kelimeler:
Twitter Lite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.