banner388

Samsung’dan Galaxy S9 müjdesi

Samsung, Galaxy S9 telefon modeli ile ilgili herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.

Samsung’dan Galaxy S9 müjdesi

Samsung, Galaxy S9 telefon modeli ile ilgili herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.

11 Nisan 2017 Salı 11:51
Samsung’dan Galaxy S9 müjdesi

Akıllı telefon piyasasında en fazla modelle yer alan Güney Koreli firma, henüz piyasaya Galaxy S8 çıkmamasına rağmen Galaxy S9 hakkında da girişimlerde bulunduğunu takipçilerine ve meraklılarına ileten bir açıklama ile yeniden gündemde yer almaya başladı. Sıkça konuşulan bir konuya da yer verdi. Akıllı telefon konusunda son derece verimli olan Samsung firması, ne şekilde çalıştığını da böylelikle akıllı telefon merakı olan kişilere kanıtlamış gibi görünüyor.

Akıllı telefon modelleri ile gündemde sürekli olarak yer almayı başaran ve bu alanda yeni model alarak; önemli bir gelişme olarak kendini göstermesi noktasında da yer almaya başlamıştır. Galaxy S9 ile de gündemde yer almaya hazırlanan Güney Koreli firma; akıllı telefon piyasasını yeniden sarsmak amacıyla bu tür çalışmalara da yer vererek; söz konusu firmayla yapılan çalışmalar kapsamında önemli bir ölçüde özelliklere de yer verecektir.

Anahtar Kelimeler:
Galaxy S9
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.