banner388

PlayStation 4'ün Çıkışı Kesinleşti

PlayStation hayranlarının uzun süredir beklemekte olduğu tarih belirlendi.

PlayStation 4'ün Çıkışı Kesinleşti

PlayStation hayranlarının uzun süredir beklemekte olduğu tarih belirlendi.

11 Ağustos 2016 Perşembe 15:28
PlayStation 4'ün Çıkışı Kesinleşti

PlayStation'ın gelecek için neler planlamış olduğu önümüzdeki ay açıklanacak. Basın mensuplarına, 7 Eylül 2016 tarihinde ABD’nin Doğu saati ile saat 3’te "PlayStation etkinliği" davetiyesi ulaştırılmaya başlandı. Toplantı da New York'taki PlayStation Theater'da olacak. Bir önceki gün yayılmaya başlayan, Sony'nin "Neo" kod isimli yeni PlayStation 4'ünü tanıtmak için hazır olduğunu belirtmekte.
Bu yeni cihazın da ne kadar güçlü olacağı yada Xbox One S gibi Ultra HD Blu-ray sürücüsünün olup olmayacağı tarzında soruların cevaplarına ulaşabilmemiz için sadece 1 ay kaldı. Bir PlayStation sözcüsü, PlayStation iş bölümünde yada PS4'ün kendinde yeni bir duyuru olması durumunda bildirileceğini söylemekte.
 

Son Güncelleme: 11.08.2016 15:38
Anahtar Kelimeler:
New YorkPlayStationPS4
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.