banner388

NASA'dan uzaylı mesajı!

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) uzaylılar hakkında çok önemli bir açıklama yaptı.

NASA'dan uzaylı mesajı!

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) uzaylılar hakkında çok önemli bir açıklama yaptı.

10 Nisan 2017 Pazartesi 17:52
NASA'dan uzaylı mesajı!

Amerika' nın uluslar arası uzay projesi kuruluşu olan NASA; yıllardır izini sürdüğü düşük frekansta ve saniyenin binde birinde gelip giden sinyallerin kaynağının çıkış yerini bulduğunu söylüyor. Çok uzak galaksilerden gelen bu sinyaller, uzaylıların bize gönderdikleri iletiler mi, yoksa dünyadan çıkan radyo dalgalarının çarpılıp, parçalanması ve yıpranması sonucunda geri dönen dalgalar mı henüz tam olarak bilinmiyor.

Swinburne Teknoloji Üniversitesi, CAASTRO' da görevli personeller sayesinde radyo sinyallerinin günümüzden ve gezegenimizden çok uzakta bir kozmik adres belirlediler. Ekip kozmik adresin bir gezegen olmadığı uzay boşluğundan geldiğini vurgularken, bilim dünyasında tartışmalara neden oldu.

Dünyamıza ulaşan ve farkına varılan ilk sinyal 2007 yılında olmuştu, ancak zaman zaman tekrar eden bu sinyallerin bize dünyadışı varlıklar tarafından gönderilip, gönderilmediği henüz kesin olarak bilinmiyor. Bilim insanları bu radyo dalgasının kaynağının ne olduğunu bulmaya çalışıyor.

Anahtar Kelimeler:
Nasa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.