banner388

Jet motoruyla çalışan kostüm üretildi

İngiliz mucit, süper kahramanları örnek alarak jet motoruyla çalışan kostüm üretti

Jet motoruyla çalışan kostüm üretildi

İngiliz mucit, süper kahramanları örnek alarak jet motoruyla çalışan kostüm üretti

10 Nisan 2017 Pazartesi 15:17
Jet motoruyla çalışan kostüm üretildi

İngiliz mucit Richard Browning demir adam olma yolunda kollarına ve ayaklarına jet motoru bulunan bir kostüm üretimi tamamlamış ve bu icadını görücüye çıkarttı. Yeni geliştirdiği bu kostüm sayesinde filmlerden göz aşinalığı olan o uçan süper kahramanlardan birisi olma hayalini de gerçekleştirmiş oldu.

İngiliz mucit Richard Browning adındaki genç mucit 'The Daedalus adını vermiş olduğu yeni icadını jet motorununda katkısı ile giyilebilir icadının tanıtımı gerçekleştirdi. Kol kısmında bulunan jet motorları motoru sayesinde Süperman ya da Batman gibi süper kahraman olmak artık çok ta zor değil.

Gravity Engines şirketinin sahibi de olan Richard Browning isimli mucit geliştirmiş oladuğu bu icadın test pilotluğu görevini de üstlenerek tanıtımını gerçekleştirmiş oldu. Bilinen sırt roketlerinden farklı bir şekilde tasarımı yapılmış olan bu kostümün jet motorları kostümün kol kısmına yerleştirilmiştir. Demir adam görünümünü alan bu kostüm filmlerde olduğu gibi giyen kişilerin ayaklarını yerden kesmeyi başarmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Jet Motoru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.