banner388

Gear S3’e yeni güncelleme

Samsung’un akıllı saatleri konusunda özellikle de Gear S3 üzerindeki çalışmaları devam ediyor.

Gear S3’e yeni güncelleme

Samsung’un akıllı saatleri konusunda özellikle de Gear S3 üzerindeki çalışmaları devam ediyor.

11 Nisan 2017 Salı 11:17
Gear S3’e yeni güncelleme

Bu alanda kendini gösteren ve son zamanların en iyi akıllı saatleri arasında yer almayı da başaran Gear S3 adlı model yeni güncelleme ile kullanıcılarına fayda sağlamaya devam edeceğe benziyor. Bu güncelleme ile farklı özellikleri olacak olan akıllı saat modelinin; insanların hayatını değiştirmede etkin bir rol oynamayı da sürdürecek.

Samsung’un Gear S3’e getirdiği son güncelleme ile sağlık durumunuzu kontrol altına alabilmeniz noktasında fayda sağlayacak bir gelişme ile gündemde yer almaya başlıyor. Kalp atışınızı ve tansiyonunuzu belirleyen Samsung’un akıllı saatleri; insanların kendi durumları hakkında bilgi sahibi olmasında da etkili bir yerde bulunuyor.

Gear S3 adlı akıllı saate gelecek bu son güncelleme ile; söz konusu teknolojik aksesuarın uzaktan kilitlenebilme imkanı da meydana gelerek; kullanıcılarına kolaylık sağlamaya devam eden bir güncelleme olarak görülüyor.

Anahtar Kelimeler:
Gear S3
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.