banner388

Garip Turuncu Jel Merak Konusu Oldu

Özel bir firma tarafından tanıtılan turuncu jel birçok alanda hizmet veren şirketin dikkatini çekti.

Garip Turuncu Jel Merak Konusu Oldu

Özel bir firma tarafından tanıtılan turuncu jel birçok alanda hizmet veren şirketin dikkatini çekti.

10 Nisan 2017 Pazartesi 15:14
Garip Turuncu Jel Merak Konusu Oldu

Bir İngiliz şirketi tarafından geliştirilmiş olan hem katı hem de sıvı jel şeklindeki malzeme darbelerin emilebilmesi özelliği ile de dikkatleri çekmiş ve de birçok alanda kullanımı sağlanabilen bir madde haline gelmiştir.

Bu jel ilk bakıldığında birçok çocuğun ellerinde görmüş olduğumuz bir oyun hamurunu anımsatmaktadır. Oyun hamuru gibi bir görünüme sahip olan bu turuncu madde aslında sporcuların ve de askerlerin kullanımı için büyük bir buluş sayılmaktadır. Amacı ise askerler ve sporcuların kaza esnasında darbeyi büyük ölçüde indirgemeye yarayan büyük bir buluştur. Bu jel şeklindeki buluş İngiliz şirketleri tarafından üretimi yapılmıştır. Hem katı bir kıvam hem de sıvı olma özelliğine sahip olan bu madde elde nazik bir şekilde tutulduğunda yumuşak bir hal alırken sert bir darbe ile karşı karşıya gelmesi esnasında kaskatı bir hal almaktadır. Jel kıvamında olan bu madde bu özelliği sebebi ile büyük gelen darbelerin emilmesini sağlamaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Turuncu Jel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.