banner388

Amazon Para İadesiyle Karşı Karşıya

Amazon, şirket tarihinin en fazla para ödemesiyle karşı karşıyaya kalmış gözüküyor.

Amazon Para İadesiyle Karşı Karşıya

Amazon, şirket tarihinin en fazla para ödemesiyle karşı karşıyaya kalmış gözüküyor.

10 Nisan 2017 Pazartesi 18:05
Amazon Para İadesiyle Karşı Karşıya

Son zamanların en fazla ilgi çeken sitelerinden olan ve teknolojik alışveriş konusunda adından söz ettiren Amazon adlı firma; son dönemlerin en yüklü para ödemelerinden bir tanesi ile karşı karşıya geldi. İnternet platformlarında yer alan alışverişler kapsamında adından söz ettiren Amazon; bu kez para iadesini de birçok insana yapabilecek ve hatasını telafi edecektir.

Amazon adlı şirkete yapılan şikayetlerde; birçok ailenin çocuklarının bu internet sitesi üzerinden alışveriş seçeneklerini kullandıklarını ve bu durumdan ailelerin tamamen habersiz bir konumda yer aldığına dayalı bir durum ortaya çıktı. Bu durumdan dolayı; çocukların harcama yapması nedeniyle, Amazon yapılan alışveriş işlemlerini iptal ettiğini açıklayan bir yazıyı paylaştı. Aynı zamanda da yapılan alışverişlerin yerlerine ulaşmasına rağmen gerekli para iadelerini de gerçekleştirecek olan Amazon adlı teknoloji sitesinin kasasından 70 milyon dolar gibi bir meblağ çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
Amazon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.