banner388

Samsunspor hatırlarsanız ilk yarıdaki istikrarsız başlangıcı ile tarihinde sezona en kötü ve hazin başlangıcını yaparak bütün sevenlerini üzerek lige hiç ummadığı kadar dezavantajlı başlamıştır. Bu dezavantajların nedenlerini sırasıyla yazabiliriz. İki dönemdir devam eden transfer yasakları, çoğu futbolcusunun farklı takımlara transfer olması, kamp dönemine geç başlaması başka bir ifadeyle sezonu planlayamaması ve eski borçların dalga dalga takıma yansıması ile kulübümüz en alt sıralara kadar gerilemiştir.

İkinci dönem Transfer yasağının kalkması ile bambaşka bir kimliğe bürünen bir Samsunspor kalecisiyle, defansıyla, orta sahasıyla, forvetiyle güçlenen takımımız lige ağırlığını koyarak kısa bir zaman diliminde zoru başararak istikrarsız kimliğini istikrara çevirmesini bilerek yaşanan büyük sıkıntılara rağmen zoru başarmıştır. Bunun en büyük göstergesini rakamlarla teğit ettiğimizde Samsunspor'umuz son 10 maçta 6 galibiyet,2 maglubiyet,2 beraberlik alarak adeta küllerinden doğarak koca bir şehrin mutluluk kaynağı ve enerjisi olmayı başarmıştır. Başarı ve istikrarın yeni adayı olmuştur, Samsunspor Osman Özköylü hocasıyla.                       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.