banner388
banner390
banner410

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, pazar günü storelerde ki bilet satışını durdurmak kimin ve neyin kafası, anlamak mümkün değil.

Taraftar hedef sayısını 30 bine çekmek isterken, bu uygulamayı getiren arkadaşın  düşüncesini ve maksadını anlamak isterdim.

Ama ortada bir gerçek var ki; 20 binle başlayan taraftar maceramız bu hafta 8 binle devam etti.

Tamam takım bu aralar biraz limoni ama, bu kadar ucuz düşüncelerle lütfen bu şehri, takıma küstürmeyelim

Eğer, bu ligden çıkmak istiyorsan, yapacağın transferinin ilk başında, atan ve tutanın iyi olacak.

Sezon başından beri söylediğim gibi sayın başkanım; vefa adı altında göreve getirdiğiniz şahısları çok iyi analiz edip seçmeniz gerekiyor.

Bu şehrin Mehmet Ali Çınar gibi gerçeği varken,  sizin VEFA adı altında bazı eski topçulara değer vermeniz, gerçek değerleri, taraftarlar gibi küstürüyor. Unutmayın ki, bu şehir size güveniyor. Gerçek şu ki; biz bu ligin en iyi takımlarından değil, normal takımıyız.

Bizim hocamız da süper değil, topçumuzda bu ligin en iyileri değil.

Bunları buraya getiren VEFAlı arkadaşlar da görevlerini  tam olarak yerine getirmemişlerdir.

Neyse, gelelim bugün ki maç; Biz, nasıl ki bu lige düşerek geldiysek, A.Demir’ de buraya 3.ligden çıkarak geldi. Bence bu ligin düşme adaylarının ilk başında geliyor.

Manisa ve Antep’ e rağmen. Şu ana kadar, bırakın galibiyeti, beraberliği bile olmayan bu takım, maç başlamadan önce santra  çevresinde bir yumak oluşturup puan almak için kenetlenip ant içiyorsa ve sen bunu yapmıyorsan bana hiç kimse kolej takımı, birlik beraberlik gibi masallardan söz etmesin.

Üç puanı üç golle almamıza rağmen, şehirde ki hangi taraftara sorarsanız sorun; hiç biri bu takımdan, bu hocadan ve bu hocanın oynattığı oyundan memnun değil. 

5 hafta oldu, ama hala takımın bir oyun şablonu, sistemi ve çatısı belli değil.. 

Bu maçta 3 atan Bahattin’e ayrı bir sayfa açmak gerek, zira eğer bu ligten çıkarsak hocanın değil, bu topçunun sayesinde olacak… 

Hocanın maç sonrası yaptığı açıklamayı bilmiyorum, ama, bu 3-1 lik skor bizi aldatmasın. Çünkü aynı tas aynı hamam!!!!.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.