banner388
banner390
banner410

Öncelikle deplasman tribününü dolduran,Samsunspor'umuzu her zaman olduğu gibi yanlız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkür etmek istiyorum.
Taraftarımız her daim yaptığını bu sezon da yapıyor ve alkışı sonunan kadar hakediyor.

İnegölspor;taraftarlarının maçlarına yoğun ilgi gösterdiği,iyi oyunculardan kurulu ve hedefe oynamak isteyen bir camia.
Samsunspor'umuz;dolu tribünler önünde,artık ideale yaklaşan bir diziliş ve oyuncu gurubu ile maça istekli oldukça başladı.
Bahattin henüz 9. dakikada avrupai bir vuruş ile yaklaşık 25 metreden attığı mükkemmel gol takımımızı sadece skor olarak değil oyun olarak da öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra maç sonuna kadar Samsunspor'umuz maçın mutlak hakimi olarak oynadı.
Attığımız ikinci golde Samet'in mükkemel golü kadar,o bölgeye yaklaşık 45 metrelik nokta atışı bir pas atan Erhan'ı da tebrik etmek lazım.
İlk yarının sonlarına doğru rakibin hiç bir mücadele gücü kalmamış iken,sol bek İshak kardeşimizin bölgesini boş bırakması sebebi ile yediğimiz gol çok acemiceydi.
İkinci yarıın hemen başlarında Samet'in ilk gole benzer  şahane bir gol daha bulması ile Samsunsporumuz oyun hakimiyetini devam ettirdi.
Bu dakikadan sonra "HİÇ BİR POZİSYON " vermediğimiz rakibimiz karşısında,Hocamızın  daha çok erken olmasına rağmen 3. stoperi oyuna sürmesi,orta alanda ki mücadele
gücümüzü düşürdü.Rakip üzerimize hiç bir baskı kuramamışken,takım çok rahat futbol oynuyorken henüz 81. dakikada yapılan bu değişikliğe ben anlam veremedim.
Nihayetinde şanssız bir penaltı ile fark tekrar  bire düşse bile oyunun geri kalan kısmında rakibine hiç bir pozisyon vermeyen Samsunspor'umuz hakettiği bir galibiyet ile maçı tamamladı.


Samsunspor'umuz sıkıntılı geçen Sancaktepe maçının ardından,Sayın Başkanımızın devreye girmesi ile birlikte bir toparlanma sürecine  girdi.
Oynadığımız üç lig maçının  - iki tanesi deplasman -  tamamından galibyet ile ayrılmasını bilen takımımız,buna rağmen çeşitli çevrelerce eleştirilmeye devam ediyor.
Eleştirilerin odak noktası ise galbiyete rağmen tatmin edici ve göze hoş gelen bir oyun oynanmadığına  dair.
Benim bu noktaya bir itirazım var!
Nedir bu tatmin edici oyun ?
Göze hoş gelen oyun izlemek isteyenler açsınlar İspanya,İngiltere,Almanya liglerini izlesinler
Zira adına "SÜPER" denen ligde bile futbol adına "İĞRENÇ" müsabakalar oynanıyor.
Buradan yola çıkacak olursak eğer,geçmiş senelerde bu ligi hiç bir şekilde izlememiş olan bizlerin,
"BU LİGE " göre  iyi  oyunun veya kötü oyunun ne olduğuna dair yaptığımız yorumlar hep eksik kalır.

Bizler  şehir olarak,yıllardır İSMAİL UYANIK başkanımıza "GEL ARTIK,KURTAR BİZİ" diye sesleniyoruz.
"Sen gel amatöre bile razıyız " diyenleri bu kulaklar çok duydu.
Şimdi bir "RÜYAMIZ" gerçek olmuşken ve takım iyi gidiyorken,yaptığımız eleştirilerin olumlu olmasına özen göstermemiz gerekirken nedir bu panik havası?
Kapı kapı dolaşanların,işadamlarının elini öpenlerin elinden,Samsunsporumuzu ve  "ONURUNU" kurtaran Sayın başkanımızın kurduğu takıma hep birlikte destek olalım.
Herşeyi İSMAİL UYANIK başkanımızın sırtına yükleyip sonra gevrek gevrek eleştirmek biraz "AYIP" oluyor.

Samsunspor'umuzu bu çok önemli galbiyetinden dolayı kutluyor başarılarının artarak devam edeceğine sonsuz inanıyorum.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zafer Toprak 2018-10-08 19:24:01

Zımba gibi geliyor Samsunsporumuz. Panik yapmaya gerek yok