banner388

Zabıtalar köpekleri zehirleyerek katletti!

Kırıkkale'de köpeklerin zabıtalar tarafından zehirli iğne ile katledildiği an bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler üzerine Kırıkkale Valiliği soruşturma başlattı.

Zabıtalar köpekleri zehirleyerek katletti!

Kırıkkale'de köpeklerin zabıtalar tarafından zehirli iğne ile katledildiği an bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler üzerine Kırıkkale Valiliği soruşturma başlattı.

27 Aralık 2018 Perşembe 21:14
Zabıtalar köpekleri zehirleyerek katletti!

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde zabıta ekipleri tarafından sokak köpeklerinin zehirli iğne ile katledilmesi bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Kırıkkale Valiiği soruşturma başlattı. 

Konuya ilişkin valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere ver verildi:

“Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan ‘ilimiz Delice ilçesinde sokak köpeklerinin zehirli iğne ile vurularak katledildiği’ iddiasına ilişkin olarak soruşturma başlatılmış olup tahkikat sonucu ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” 

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ise yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Sosyal medyadan paylaşılan görüntüleri kendim de izledim. Kim böyle bir şey yapıyorsa kabul edilir değil. Hemen zabıta memurunu aradım. Konu ile alakalı bilgi aldım. Aldığım bilgide; 'bir köpeğin ana yol üzerinde gezdiğini, vatandaşlara saldırdığını ve trafiği tehlikeye düşüreceği yönde ihbar geldiğini, Samsun yolu kenarına gittiklerini, herhangi bir şekilde silahla müdahale etmediklerini, hayvanın bacağının sakat olduğunu ve müdahale ettiklerini, bunun üzerine köpeği yakalayarak tedavi ettiklerini, 26 Aralık tarihinde tekrar aldıkları yere bıraktıklarını, bıraktıkları yerde fotoğraf çektiklerini, yaşıyor ve sağlıklı olduklarını' beyan ettiler.” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BU 2018-12-28 08:55:32

Ülkemizde yaşayan insanlarınhayvanlar kadar değeri yok sokaklarda onca insan dövülerek darp ediliyor yada öldürülüyor hiç bir duyarlı vatandaşım sosyal medya üzerinden paylaşılmadı bu zamana kadar ama konu kedi köpek olunca herkes kameraman olmuş biraz ben niye hayvanlara sahip çıkılıyor demiyorum yanlış anlamayın birazcıkta insanlara değer verilsin kadına değer verilsin çocuklara değer verilsin istiyorum duyarlı olmaya davet ediyorum

Avatar
SAMSUN 2018-12-28 06:27:41

sonunuz onlar gıbı olur ınsAllah ben bu hayvanlara eziyet edenlere . iskence yapanlara.öldürenlerin hepsinin taa anasının amını sıkım amk cocukları

Avatar
Yorumcu.. 2018-12-28 10:30:49

Bu emirleri zabıta md leri veriyor..soruşturmalar uydurma..Allah hepsine bu hayvanlar gibi eziyet için de ölmeyi nasip eylesin..eminim hepsi cuma namazina gidiyordur..islamiyetin yuzkarasi pislikler