banner388

Yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Zonguldak'ta kanalizasyonda yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. 

Yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Zonguldak'ta kanalizasyonda yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. 

09 Temmuz 2018 Pazartesi 19:07
Yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Zonguldak'ta insanlığa sığmayacak kötü bir olay gerçekleşti. Zonguldak'ın Ereğli Devlet hastanesine 300 metre uzaklıkta yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Kdz. Ereğli Devlet hastanesinin 300 metre ilerisinde Kdz. Ereğli Belediyesi kanalizasyon arıtma tesisinin kanalizasyonunda yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Belediyeye bağlı temizlik görevlileri sabah saatlerinde kanalizasyon çevresinde temizlik yaparken yeni doğmuş bebek cesedi fark ettiler. Durumun polis ekiplerine bildirmesi sonrasında Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerin tamamlanmasının ardından yeni doğmuş bebek cesedi otopsi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bebeğin olay yerine nasıl getirildiği yapılan incelemelerden sonra netlik kazanacak.

Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ersin 2018-07-09 20:18:28

Kendinizi öldurseydiniz daha mantikliydi

Avatar
Selen 2018-07-10 08:42:28

"İnsanlar" bebek sahibi olmak için nice tedaviler görüyorlar, bu yaratıklarda kenara atıyorlar öyle mi? Hayvanlar bile sizden merhametli!!! Herkes anne-baba olamıyor maalesef.. Meleğimiz yerine geri döndü, ama siz umarım bu dünyada cehennemi yaşarsınız!!!!!