banner388
banner390
banner410
banner408

Yan Bakma Kavgasında Kan Aktı

Denizli’de yaşanan olayda ’yan bakma’ meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır bir şekilde yaralandı.

banner269

Yan Bakma Kavgasında Kan Aktı

Denizli’de yaşanan olayda ’yan bakma’ meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır bir şekilde yaralandı.

28 Aralık 2016 Çarşamba 19:19
Yan Bakma Kavgasında Kan Aktı

Denizli’de ’yan bakma’ meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, geçen Pazartesi günü Çaybaşı Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre. kaldırımda yürüyen 16 yaşındaki A.G. ile 18 yaşındaki İ.N., yol kenarında bekleyen Mehmet Memiş’in kendilerine yan baktığı gerekçesiyle yanına gitti. A.G. ile İ.S., Memiş’e "Niye yan baktın?" demesinin ardından sözlü tartışma yaşandı. Tartışma, uzayarak kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, A.G. yanında taşıdığı bıçağı bir anda çıkararak, Memiş’in karnına saplayarak yaraladı. Ağır yaralanan Memiş, yere yığılırken, A.G. ile İ.S. ise olay yerinden kaçtı. Kavga ve bıçaklama anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Etrafta bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan müdahalenin ardından Memiş, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İ.S. ile A.G. ise polisin yoğun çalışmasıyla yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, İ.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 29.12.2016 09:27
Anahtar Kelimeler:
Bıçaklı Kavga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.