banner388
banner390
banner410
banner408

Vahşi Cinayet

Turgutlu'da gerçekleşen vahşice olayda bir şahıs bir kişi yakılarak katledildi.

banner269

Vahşi Cinayet

Turgutlu'da gerçekleşen vahşice olayda bir şahıs bir kişi yakılarak katledildi.

14 Temmuz 2016 Perşembe 09:03
Vahşi Cinayet

Turgutlu Akçapınar Mahallesinin yakınındaki İzmir-Ankara karayolu üstünde gerçekleşen olayda yolun kıyısında meyve ile süs eşyaları satışı yapmakta olan Halil İbrahim Ceylan (62) kimliği teşhis edilemeyen kişilerce ilk saptamalara göre ilk önce tüfekle öldürülüp ardından vahşice ateşe verilip yakıldı.

Alınan bilgiler doğrultusunda bölgede yangın ihbarları üzerine itfaiye ekipleri mahallenin girişindeki üzüm bağına gittiler. Yangını söndürdükten sonra bağların arasında yakılmış erkek cesedi ile karşılaştılar. İtfaiye ekipleri hemen durumu Jandarma ekiplerine bildirerek bölgeye fazla sayıda Jandarma ekipleri geldi. Olay yeri inlemesi ile savcı olay yerinde geniş çaplı aramalar yaptı.Aramalar sonucunda vahşice yakılmış olan cesedin 62 yaşlarındaki Halil İbrahim Ceylan olduğu öğrenildi. Ceylan’ın yakılan cesedi, olay bölgesine çağırılan cenaze aracı ile beraber Turgutlu'nun Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Geniş çaplı aramalar sonucunda ceset İzmir'in Adli Tıp Kurumuna sevki gerçekleşerek vahşice yapılan cinayet hakkında çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 14.07.2016 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.