banner388

Tüyleri diken diken eden intihar!

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen gencin intiharı tüyler ürpertti. Çantasına taş dolduran genç eline ve ayağına bağlayarak denize atladı ve intihar etti.

Tüyleri diken diken eden intihar!

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen gencin intiharı tüyler ürpertti. Çantasına taş dolduran genç eline ve ayağına bağlayarak denize atladı ve intihar etti.

02 Mayıs 2020 Cumartesi 18:25
Tüyleri diken diken eden intihar!

Ordu'nun Ünye ilçesinde kahreden bir olay meydana geldi. Genç adam, sırt çantasına taş doldurup eline ve ayağına zincirle bağlayarak denize atladı. İntihar eden gencin cansız bedeni denizden çıkarıldı.

AĞIRLIK OLSUN DİYE TAŞLA DOLDURDU

İddiaya göre, Ünye'nin Burunucu Mahallesi'nde 32 yaşındaki Orhan Toprak, yanında getirdiği sırt çantasının içini ağırlık olsun diye taşla doldurduktan sonra sol eli ve sağ ayağını zincirle bağlayarak kendini Karadeniz'in soğuk sularına bıraktı. Dün denize atladığı tahmin edilen gencin cesedi bugün vatandaşlarca denizden çıkarıldı.

"İNTİHAR EDECEĞİ AKLIMIZDAN GEÇMEDİ"

Gencin dün deniz kenarında çantasıyla oturduğunu gören ve cansız bedenini denizden çıkaran görgü tanığı Serdar Eroğlu, ”Ben dün gördüm. Orada normal insan gibi oturuyordu. Aklımızdan geçmezdi intihar edeceği. Çantasına taş doldurmuş ve içtiği sigaraları koymuş” dedi.

Gencin uzun süredir psikolojik sorunlarının olduğu ve ailesinin Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
İntiharDenizOrdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit 2020-05-03 12:39:23

Ben BIM de çalışıyorum. Hergün zam nedeniyle 2 saat boyunca etiket degistiriyorum zam olman urunlerinde gramajını düşürüyorlar. Enflasyonun yüzde 10 olduğuna bakmayın en az gıdada yüzde 40 devlet çalışanına zam vermemek için yapıyor.halk daha ne yapsın parasizliktan

Avatar
Meltem 2020-05-02 21:11:14

Unyede ikinci intihar ikiside genc millet bunalimda Allahim yardim etsin olan olmayana versin

Avatar
Ufuk 2020-05-02 22:42:06

Allah hic kimseyi boyle bir pisikoloji icine sokmasin Allah herkese ferahlik versin

Avatar
Muzaffer kurt 2020-05-03 16:02:06

Kurt ğibi yalnız kalsanda Allahtan umudunu kesme... Allah herkese selamet versin bu kardeşimizin ailesine sabır versin....

Avatar
Anjela 2020-05-03 18:51:13

Tamam Allah yardım etsin de devlete yardım etsin.insanlar köpek gibi ölyorlar açlıktan sorunlardan.