banner388

Tüyler ürperten olay! Parçalanmış ceset bulundu

Ordu'da katı atık ayrıştırma tesisinde parçalanmış çocuk cesedi bulundu.

Tüyler ürperten olay! Parçalanmış ceset bulundu

Ordu'da katı atık ayrıştırma tesisinde parçalanmış çocuk cesedi bulundu.

23 Aralık 2018 Pazar 18:20
Tüyler ürperten olay! Parçalanmış ceset bulundu

Ordu'nun Karapınar Mahallesi'nde bulunan katı atık ayrıştırma tesisinde parçalanmış şekilde erkek cesedi bulundu.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Altınordu ilçesinde toplanan çöplerin boşaltıldığı sırada insan bacağına rastlandı. Olayın polise bildirilmesi üzerine geniş çaplı çalışma başlatıldı. Kamyondaki çöplerin boşaltılmasının ardından aramalarını sürdüren ekipler, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından bir bacağa ve bir kafaya da rastladı. 

Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, cesedin diğer parçaları olan iki kol ve gövdeyi bulmak için çalışmaları sürdürüyor. Ekipler, yaptıkları ilk incelemelerde cesedin genç bir erkeğe ait olduğunu belirlerken, olayın cinayet olup olmadığı da araştırılıyor.

Kaynak: İHA 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esat3510 2018-12-23 19:40:44

Cinayet olup olmadığı araştırılıyor derken ? Adamın intahar edip kendini parçalara ayıracak sonrada çöpe atacak hali yok ya ! İnşAllah böyle bi insanlık dışı vahşeti yapan yada yapanlar hemen yakalanırlar . İnsan bi rahat sokağa çıkamıyor böyle ülkede çocuk yetiştirmeye korkuyoruz artık ya !!

Avatar
55 2018-12-25 03:28:01

Kendini kesip çöpe gireni il kez okudum Polis olayın cinayet olup olmadığı da araştırılıyor. bu nasıl bir iş adam kendinimi kesti parçaladı sonrada çöp kovanına girdi öylemi lan zaten olay cinayet adamı kesmişler bayan erkek ne fark eder canice öldürmüşler ,hiç olmazsa katiller aranıyor diye yazın .