banner388

TSK'dan Açıklama: 301 Terörist Öldürüldü !

TSK’dan yapılmış olan açıklamalarda, Yüksekova'da toplam 28 teröristin, Hakkari'de ise 4 Ağustos’dan bu zamana kadar 301 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

TSK'dan Açıklama: 301 Terörist Öldürüldü !

TSK’dan yapılmış olan açıklamalarda, Yüksekova'da toplam 28 teröristin, Hakkari'de ise 4 Ağustos’dan bu zamana kadar 301 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

22 Eylül 2016 Perşembe 10:12
TSK'dan Açıklama: 301 Terörist Öldürüldü !

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılmış olan açıklamalarda, Hakkari Valiliğinin sorumluluk bölgesinde bütün güvenlik güçlerinin etkin koordinasyonuyla yürütülmekte olan terörle mücadelenin başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Bu mücadelede 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığının emir komutasında 1'inci Komando Tugay Komutanlığı, 2'nci Komando Tugay Komutanlığı, 2'nci birde 34'üncü Hudut Tugay Komutanlıkları, Hakkari’nin İl Jandarma Komutanlığı, 7'inci Hudut Alayı Komutanlığı'na bağlı olan komando birlikleri, Hudut Özel Harekat birliği, Jandarma’nın Özel Harekat birliği ile motorlu birliklerin üstün cesaret ve feragatle sürdürmekte olduğu vurgulanarak, bu mücadelerlerde polisler özel harekat birlikleri ile emniyet unsurları ve geçici köy korucularının yine aynı cesaret ile feragat göstermiş olduğu belirtildi. 4 Ağustos tarihinden bugüne 21 Eylül 2016 sabah saat 07.10'da Yüksekova Dağlıcanın İzme Dağı kırsalında silahlı Bayraktar'la tespit edilmiş olan mağaranın önünde 1 teröristin ve aynı alanda yer alan mühimmat deposunun imha edilmiş olduğu belirtilen açıklamalarda, 21 Eylül 2016 tarihinde akşam saatlerinde Çukurca’nın Omaran kırsalında tank atışları ile bir silah mevziinin imha edilmiş olduğu ve bir teröristinde etkisiz hale getirilmiş olduğu öğrenildi. Yüksekova'da toplamda 28 terörist, Hakkari'de 4 Ağustos'tan bugüne kadar toplam 301 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Diğer yandan, Şemdinli’nin Beyyurdu Mot. Tabur Komutanlığı tarafından dün gece saat 01.00 civarında toplamda 200 kutu kaçak sigara ve 90 çuval çay ele geçirilmiş olduğu belirlendi. PKK'nın kaçakçılığa devam etmek için çalıştığına dikkat çekildi.  

Son Güncelleme: 22.09.2016 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.