banner388
banner390
banner410
banner408

Trabzon'da Polise Saldırı

Trabzon'da ormanlık alanda polise açılan ateş sonucu 2 polis memuru şehit oldu, 4'ü polis 5 kişi yaralandı.

banner269

Trabzon'da Polise Saldırı

Trabzon'da ormanlık alanda polise açılan ateş sonucu 2 polis memuru şehit oldu, 4'ü polis 5 kişi yaralandı.

19 Temmuz 2016 Salı 09:35
Trabzon'da Polise Saldırı

Trabzon'da Maçka İlçesi’nde saat 08.45’te Gümüşhane çıkışındaki tünel bölgesinde yol güvenliğini sağlamaya çalışan polis memurlarına  teröristler tarafından ormanlık alandan ateş açıldı, yaralılar var.

Bölgeye takviye olsun diye birçok ekip ve ambulans sevk edildi, camilerden yaralılar için kan anonsları yapılıyor. Silah seslerini duyup bölgeye giden ve yaralı polislere müdahale eden Köksal Danışmaz, isimli vatandaş "İş yerim olay yerine yakındı. Çatışma çıktığı anda orada birini aradım. Kontrol noktasına ateş açıldığını öğrendim. Çalışanlarımdan iki tanesini alıp olay yerine gitti. Olay yerine gittiğimde çatışma devam ediyordu. Ben bir ekip otosunun içine girerek oradaki silahları polislere ulaştırdım. Daha sonra yaralı polislere müdahale ettim. Bir tanesi ellerimde şehit oldu. Diğerlerini kucaklayarak hastaneye yetiştirmeye çalıştım. Belimdeki silahımla da çatışmaya katıldım. Çatışma sırasında teröristler iki el bombasını polis aracına doğru attı, bir tanesi aracın üzerinde patladı öteki ise patlamadı" dedi

Son Güncelleme: 19.07.2016 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.