banner388
banner390
banner410
banner408

Tıra arkadan çarpan otomobilin tavanı kağıt gibi yırtıldı: 3’ü çocuk, 6 yaralı

Otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu otomobilin tavanı adeta kağıt gibi yırtıldı. Feci kazada 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

banner269

Tıra arkadan çarpan otomobilin tavanı kağıt gibi yırtıldı: 3’ü çocuk, 6 yaralı

Otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu otomobilin tavanı adeta kağıt gibi yırtıldı. Feci kazada 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

16 Ağustos 2022 Salı 16:53

Kaza, Trabzon'un Akçaabat ilçesinin Darıca mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Giresun istikametine gitmekte olan B.K. yönetimindeki 06 AY 0235 plakalı otomobil aynı istikamette ilerleyen A.E. yönetimindeki 48 LJ 929 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilin tavanı kağıt gibi yırtılırken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, aracın içerisinde sıkışan yaralılar için itfaiye ekiplerince çalışma başlatıldı.

Sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin kısa süredeki müdahalesi ile kurtulan yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

3’ü çocuk 6 kişinin yaralandığı kazanın ardından Devlet Sahil Yolu’nda uzun kuyruklar oluşurken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA


 

Anahtar Kelimeler:
OtomobilTırKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazık 2022-08-16 20:10:18

Tır sol seritte yavaslayip sağa park etmek için manevra yapmış. Anlaşılan tır şoförünün elinde yolun tapusu var, istediğim zaman ve şeritte yavaşlar, istediğim yöne manevra yaparım demiş. Bu tır sürücüsünün ehliyeti alınmalı ve bisiklet dışında herhangi bir tasitini sürmesi engellenmeli. Tabi otomobil sürücüsü de düz yolda tırı nasıl görememiş hayret. Orayı iyi bilirim, demek ki önüne bakmiyormus.