banner388
banner390
banner410
banner408

Terör Örgütü’ne Operasyon

FETÖ/PDY terör Örgütü’ne yapılan baskında Trabzon merkezli olan 10 ilde tam 44 kişi gözaltına alındı.

banner269

Terör Örgütü’ne Operasyon

FETÖ/PDY terör Örgütü’ne yapılan baskında Trabzon merkezli olan 10 ilde tam 44 kişi gözaltına alındı.

13 Haziran 2016 Pazartesi 10:30
Terör Örgütü’ne Operasyon

Alınan bilgilere göre, Trabzon'un Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan soruşturma genelinde Trabzon merkezli olarak; Ardahan, İstanbul, Bursa, Ankara, Erzurum, Diyarbakır, Hatay ,Osmaniye ve Van illerinde olmak üzere tam 67 değişik adrese eşit zamanlı yapılan operasyonda tamı tamına 44 kişi gözaltına alındı.

Trabzon'un Kaçakçılık ile Organize suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, içlerinde bayanların da yer aldığı 33 kişiyi ifadeleri alınmak için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.''FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne finansal destek sağlamak, din istismarı yoluyla nitelikli dolandırıcılık, tehdit” suçlamalarıyla aralarında çok sayıda öğretmenlerin de yer aldığı  44 kişinin 11 ilde yapılan sorguları devam ederken operasyonların devam edeceği ve gözaltı sayısının bu süreçte artacağı öğrenildi. 

Son Güncelleme: 13.06.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.