banner388
banner390
banner410
banner408

Terör Örgütüne Ağır Darbe!

Bitlis’te terör güçlerine yönelik 23 Şubat 2017 tarihinde operasyon başlatılmıştı.

banner269

Terör Örgütüne Ağır Darbe!

Bitlis’te terör güçlerine yönelik 23 Şubat 2017 tarihinde operasyon başlatılmıştı.

25 Şubat 2017 Cumartesi 20:47
Terör Örgütüne Ağır Darbe!

Bİtlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Jandarma Bölge Komutanlığının sorumluluk bölgesinde kış operasyonlarının devam ettiği bildirildi.

'10 Terörist Öldürüldü'

Açıklamada, "Bu kapsamda, Bitlis ili Merkez ilçesi Sehi ve Ölek bölgesinde 23 Şubat 2017 tarihinde başlatılan Şehit GK Nihat Çaprak-41 operasyonu esnasında, teröristlerle 24 Şubat 2017 günü temas sağlanmıştır. Temas sonrası bölgeye uçak ve helikopterlerle Hava Hücum Harekâtı (HHH) düzenlenmiştir. 25 Şubat 2017 tarihinde yapılan arazi araması sonucunda; güvenlik korucusu Nihat Çaprak’ı şehit eden teröristin de içinde bulunduğu (10) terörist silahları ile birlikte ölü olarak, (2) terörist ise sağ olarak etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca bölgede yapılan arazi aramasında (1) adet sığınak bulunarak imha edilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinde ve imha edilen sığınaktan; (8) adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği, (1) adet Dragunov Keskin Nişancı Tüfeği, (1) adet Bixi makineli tüfek, (4) adet el bombası, bu silahlara ait çok sayıda mühimmat, EYP yapımında kullanılan malzeme, örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde bulunduğu değerlendirilen teröristlerin tamamı etkisiz hale getirilinceye kadar, zaman mefhumu gözetmeksizin, her türlü hava koşullarında aralıksız olarak operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
TerörBitlis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.