banner388

Temizlik Yaparken Eşini Öldürdü !

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yaşanan olayda silahını temizlemek isteyen adam, yanlışlıkla eşini vurarak ölümüne sebep oldu.

Temizlik Yaparken Eşini Öldürdü !

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yaşanan olayda silahını temizlemek isteyen adam, yanlışlıkla eşini vurarak ölümüne sebep oldu.

26 Ağustos 2016 Cuma 12:24
Temizlik Yaparken Eşini Öldürdü !

Alınan bilgiler doğrultusunda yaşanan olay, Kandıra Antaplı Mahallesi'nde gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen olayda, öne sürülenlere göre, İstanbul’dan Antaplı Mahallesi'ne fındık toplamaya gelmiş olan Nazlı-Nurettin G. çiftinin evinde sabah erken saatlerde silah sesi yükseldi. Kendisine ait olan silahı temizleyen Nurettin G, silahın ateş alması ile karşısında duran karısını yanlışlıkla vurdu. Silah sesini duyan komşular hemen çiftin evine gittiler. Nazlı G.’yi (48) kanlar içinde yerde gören komşuları durumu hemen sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine söylediler. Kısa zaman içinde olay bölgesine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemelerde ise Nazlı G.’nin öldüğü saptandı.

3 tane çocuğu olan Nazlı G., olay bölgesinde hayatını kaybetmesi sonrası kaza sonucu eşini vuran Nurettin G. ise sinir krizi geçirdi. İlçe’nin Jandarma Komutanlığı olay ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı. Cumhuriyet Savcılığının inlemelerinden sonra hayatını kaybeden Nazlı G.’nin cesedi M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. 

Son Güncelleme: 26.08.2016 12:36
Anahtar Kelimeler:
IstanbulFındıkKandıra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.