banner388

Tacizciyi Kendi Cezalandırdı

Kütahya’da yaşayan bir kadın, kendine tacizde bulunduğunu öne sürdüğü tesisatçıyı tüfekle vurdu.

Tacizciyi Kendi Cezalandırdı

Kütahya’da yaşayan bir kadın, kendine tacizde bulunduğunu öne sürdüğü tesisatçıyı tüfekle vurdu.

09 Ağustos 2016 Salı 10:15
Tacizciyi Kendi Cezalandırdı

Kütahya'nın Fatih Mahallesi Baraj Sokak’ta gerçekleşen olay da, alınan bilgiler doğrultusunda evli ve 2 çocuğu olan Hatice K.’nın (33) evine gelen tesisatçı Ali Ö. (32), kadına tacizde bulunup eve girmek istedi. Olayın üzerine çıkan tartışma sonucunda evdeki av tüfeğini ile Hatice K., tesisatçıyı vurdu. Boynuna birde göğsüne gelen mermilerin sonucunda Ali Ö., olay bölgesinde yaşamını yitirdi. Kadının çığlık atması üzerine alt katta oturan yakınları ile çevrede bulunan vatandaşlar olay bölgesine geldi. Yakınları hemen polise haber verdi. İhbarlar üzerine olay bölgesine gelen ekipler, gözaltına alınan Hatice K.’yi İl Emniyet'e götürdüler.

Ali Ö. ‘nün cansız bedeni, olay yeri inceleme tarafından incelendikten sonra cenaze aracı ile Dumlupınar Üniversitesi'nin Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yollandı.

Hatice K.'nın kayınpederi Ümmet K, evin yakınında olan bir caminin bahçesinde oturduğu esnada çığlık sesleri duyduğunu söyleyerek, "Gelinim Hatice’nin çığlıklarını duyup hemen eve koştuk. Hiç tanımadığımız birisinin kapının önünde kanlar içinde yattığını gördük. Gelinim o an şoka girmişti. Bizde hemen polislere haber verdik" ifadesini kullandı.

Diğer yandan, yaşamını yitiren Ali Ö. ‘nün daha önce de olayın yaşanmış olduğu binanın tesisat işini yapmış olduğu, uzun süredir genç kadını rahatsız ettiği iddai edildi.

Son Güncelleme: 09.08.2016 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.